helandeinreharmoni.blogg.se

Varmt Välkommen till min blogg! Jag heter Veronica och arbetar deltid som Vägledare och Healer. Jag arbetar med universums energier och änglarna vi har runt oss. I denna bloggen kommer jag att försöka förklara vad energier gör med oss. Kommer även förmedla budskap från änglarna m,m

Tacksamhet - Livet

Publicerad 2019-09-06 13:04:26 i Helande Inre Harmoni, Livet, Tacksamhet,

 
Ibland är det en god idé att påminna sig om allt man har runt sig. Vad man har åstadkommit i sitt liv, vad man har att vara tacksam för. 
 
Ibland känns dagen tung och negativ på alla plan, ibland livet i allmänhet. Vid ett sådanat tillfälle är det bra att stanna upp och känna in vad man har lärt sig av livet. Tänka tillbaka på allt man har varit med om både det jobbiga och det roliga. Det är de som har skapt den man är idag. 
 
Det är här och nu man kan kan bestämma sig för att lämna ett gammalt och slitet mönster. 
 
Det är DU som har makten över DITT liv.
 
Tänk på alla möjligheter du har här och nu i livet. Det är du som bestämmer, självklart har vi olika förutsättningar i livet

- det viktigaste är att INTE förminska sig själv-
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Veronica

Varmt Välkommen till min blogg! Mitt namn är Veronica och har förstått att jag kan hjälpa mina medmänniskor med de energier som omger oss alla. Det har tagit sin tid att inse detta, jag kom i kontakt med de andliga energierna i början av 90-talet då jag hade en vän som redan hade insett sin gåva. Hon såg min rädsla men även min nyfikenhet. Det va inte förrän för ett par år sedan som jag började att arbeta med det andliga då jag själv genom gick en livskris.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela