helandeinreharmoni.blogg.se

Varmt Välkommen till min blogg! Jag heter Veronica och arbetar deltid som Vägledare och Healer. Jag arbetar med universums energier och änglarna vi har runt oss. I denna bloggen kommer jag att försöka förklara vad energier gör med oss. Kommer även förmedla budskap från änglarna m,m

Rökkvarts

Publicerad 2019-08-31 21:28:00 i Kristaller och Stenar,

 
 
Rökkvarts
Stjärntecken Stenbocken 
 
 
Rökkvarts är en mycket kraftfull och jordande sten som har egenskapen att förvandla negativa energier till positiva. Denna sten löser upp destruktiv tankesätt så som ilska, har, hämnd och fördömande värderingar.
 
Rökkvarts ger starkt beskydd mot negativ energier och energitjuvar och illasinnade personer. Rökkvarts lindrar depressioner och hjälper till vid panikångest. 
 
Rökkvarts är bra på att rensa bort tunga energier från hus. Lägg stenen vid ytterdörren och låt den jobba med att rena bort de negativa energierna innan de kommer in i ditt hem.
 
 
Ljus och Kärlek 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Veronica

Varmt Välkommen till min blogg! Mitt namn är Veronica och har förstått att jag kan hjälpa mina medmänniskor med de energier som omger oss alla. Det har tagit sin tid att inse detta, jag kom i kontakt med de andliga energierna i början av 90-talet då jag hade en vän som redan hade insett sin gåva. Hon såg min rädsla men även min nyfikenhet. Det va inte förrän för ett par år sedan som jag började att arbeta med det andliga då jag själv genom gick en livskris.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela