helandeinreharmoni.blogg.se

Varmt Välkommen till min blogg! Jag heter Veronica och arbetar deltid som Vägledare och Healer. Jag arbetar med universums energier och änglarna vi har runt oss. I denna bloggen kommer jag att försöka förklara vad energier gör med oss. Kommer även förmedla budskap från änglarna m,m

Svart Obsidian

Publicerad 2019-09-04 14:05:00 i Kristaller och Stenar,

Svart Obsidian symbolisera det feminina och passiva.
 
Svart Obsidian
Stjärntecken Lejon
 
 
Det är en beskyddande sten, den går under namnet trollkarls sten, då den används i magiska ritualer sedan urminnes. 
 
Svart Obsidian är användbar för att jorda dig och öka din intuition, den är lugnande och balansera energi som stärker din närvaro här och nu. Stenen beskyddar dig mot negativ och krävande omgivning och dämpar hysteri och nervösitet.
 
Svart Obsidian lindrar spänningar och löser upp blockeringar som kan orsaka sjukdomar och ökar blodcirkulationen och är även bra till avgiftning.
 
Lägg en svart obsidian i byxfickan när du vet med dig att du ska möta något eller någon som gör dig obekväm i situationen.
 
 
Ljus och Kärlek
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Veronica

Varmt Välkommen till min blogg! Mitt namn är Veronica och har förstått att jag kan hjälpa mina medmänniskor med de energier som omger oss alla. Det har tagit sin tid att inse detta, jag kom i kontakt med de andliga energierna i början av 90-talet då jag hade en vän som redan hade insett sin gåva. Hon såg min rädsla men även min nyfikenhet. Det va inte förrän för ett par år sedan som jag började att arbeta med det andliga då jag själv genom gick en livskris.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela