helandeinreharmoni.blogg.se

Varmt Välkommen till min blogg! Jag heter Veronica och arbetar deltid som Vägledare och Healer. Jag arbetar med universums energier och änglarna vi har runt oss. I denna bloggen kommer jag att försöka förklara vad energier gör med oss. Kommer även förmedla budskap från änglarna m,m

Fullmånens energier

Publicerad 2019-10-11 14:20:23 i Allmänt,

Snart är det fullmåne det sker natten mellan 13 - 14/10. 
 
 
Fullmånen är en fas då solen belyser hela den halva delen av månen som är vänd mot jorden. Vid fullmåne går månen upp när solen går ner.
 
Månen har som mest kraft och energi vid just fullmåne. Det är vid denna fas som de flesta ritualer utförs eftersom den är förknippad med magi.
 
Det är en bra tid för att ladda kristaller och tarotkort. Lägg ut dem i jorden eller på fönsterbrädan. Det är även lämplig tid för uppgörelse med sig själv, det är även en perfekt tid att förlåta och känna tacksamhet.
 
Fullmånen påverkar oss människor mer än vad vi anar på olika sätt, vi kan bli rastlösa, sömnlösa och irriterade på små saker. Man har intensiva drömmar och man ska vara uppmärksam på sina drömmar, många värdefulla budskap leverers vid denna tidpunkt.
 
Det finns många sätt att använda fullmånens energier, de kan vara välgörande om man använder de på rätt sätt. Den kan öka våra positiva energier men även röra om i våra känsloliv. 
 
Nu i oktober har fullmånen namnet fällningsmåne, våra förfädrar använde denna fullmåne till att börja jakten och slakten för att få kött till vintern. Vid denna tiden minns vi även de nära och kära som har lämnat oss. Vi ska även lägga energin på att släppa taget, inre rengöring, karma och reinkarnation, rättvisa och balans även vår inre harmoni.
 
Fem sätt att använda energin på bästa sätt.
 
1. Håll avstånd till bråk, diskussioner behåll lugnet bli inte arg. Ta ett djupt andetag.
 
2. Tänk positivt - men över driv inte. Med fullmånens energier bli allt förstärkt, positiva så som negativa tankar.
 
3. Förställ dig att allt de du önskar går i uppfyllelse. Tänk på dina mål och skriv ner de på små färgglada lappar och sätt upp de på en anslagstavla eller något liknande. Använd fantasin
 
4. Meditera - fullmånen ger oss massa energi. Att meditera ensam eller i grupp är ett sätt att få oss lugn och jordnära.
 
5. Låt fullmånens starka energier flöda, sänd ut goda positiva energier, förlåtelse och vänlighet till nära och kära och de som behöver det.
Sänd ut det ifrån djupet av ditt hjärta.
 
 
 
 
 
Kärlek till dig
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Veronica

Varmt Välkommen till min blogg! Mitt namn är Veronica och har förstått att jag kan hjälpa mina medmänniskor med de energier som omger oss alla. Det har tagit sin tid att inse detta, jag kom i kontakt med de andliga energierna i början av 90-talet då jag hade en vän som redan hade insett sin gåva. Hon såg min rädsla men även min nyfikenhet. Det va inte förrän för ett par år sedan som jag började att arbeta med det andliga då jag själv genom gick en livskris.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela