helandeinreharmoni.blogg.se

Varmt Välkommen till min blogg! Jag heter Veronica och arbetar deltid som Vägledare och Healer. Jag arbetar med universums energier och änglarna vi har runt oss. I denna bloggen kommer jag att försöka förklara vad energier gör med oss. Kommer även förmedla budskap från änglarna m,m

Tiden går

Publicerad 2019-11-22 11:23:00 i Allmänt, Livet,

Oj förlåt jag har inte varit så aktiv här på bloggen. Fy skäms på mig!
Jag har jobbat mycket med själv den sista tiden. Ibland måste man göra de för att komma vidare i livet. Hur gör du för att inte stå och stampa på samma ställe i livet?
 
Igår besökte jag Helande Andrum i Borås, det var Magisk Afton med Gruppseans & energiavläsning.
Vilken underbar samling med människor. Vilka energier!!
 
Jag tog med min mamma, det va inte sista gången hon ville följa med. Det va svårt att somna efter denna energigivande kväll, fast man va trött i kroppen.
 
 
Alla kärlek 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Veronica

Varmt Välkommen till min blogg! Mitt namn är Veronica och har förstått att jag kan hjälpa mina medmänniskor med de energier som omger oss alla. Det har tagit sin tid att inse detta, jag kom i kontakt med de andliga energierna i början av 90-talet då jag hade en vän som redan hade insett sin gåva. Hon såg min rädsla men även min nyfikenhet. Det va inte förrän för ett par år sedan som jag började att arbeta med det andliga då jag själv genom gick en livskris.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela